Coronavirus stoppar mässa

Coronaviruset startade staden Wuhan, i provinsen Hubei i Kina. Därefter har det rapporterats att flera tusen människor misstänkts vara smittade.

Coronaviruset startade staden Wuhan, i provinsen Hubei i Kina. Därefter har det rapporterats att flera tusen människor misstänkts vara smittade.

Efter att Coronaviruset i Kina utbrutit skjuter man nu fram tiden för en asiatisk mässa för verktyg, bearbetningsmaskiner och additiv tillverkning.

Den 26–28 februari skulle mässan Asiamold arrangerats i Guangzhou i Kina. Det är en mässa som i mars år 2019, när den senast arrangerades, hade 988 utställare och dryga 99 000 besökare.

Men efter att Corona-viruset uppmärksammats har Guangdong-provinsens handelsdepartement valt att stänga ner alla stora evenemang.

Enligt mässarrangören kommer nya datum för mässan att komma i sinom tid. Mer information om mässan hittar du här.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Sjukhus 3d-printar inför implantat

På Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg pågår just nu ett projekt där neurokirurgerna använder 3d-printade skallbensmallar för att ta fram implantat. – Genom att ha tillgång till 3d-skrivare kan vi själva styra processen och tillverkningen, säger Charlotte Stor Swinkels, medicinteknisk civilingenjör.

Publicerat av: 

Generas system säkrar stegen

Genera, en österrikiskt tillverkare av 3d-skrivare, lanserar två nya maskiner för utskrift och efterbearbetning. – Vi vill inte att våra kunder ska behöva köpa fem olika maskiner för att få det arbetsflöde som behövs för att tillverka deras delar, säger Klaus Stadlmann, grundare av Genera.

Publicerat av: