3DVerkstan bjuder in till virtuell inflyttningsfest

 

Vid årsskiftet flyttade 3DVerkstan in i nya lokaler i Solna. På grund av den pågående pandemin har det inte blivit tillfälle att rulla ut den röda mattan, men nu bjuder företaget in till en virtuell tour av lokaler och showroom.

– Det är ett bra tillfälle att få inblick i vilka vi är och vad vi erbjuder, säger Lotta Lindblad, marknadschef på 3DVerkstan.

Torsdagen den 15 april klockan 13.00 är det dags att visa upp de 600 kvadratmeter stora lokalerna på det gamla Filmstaden-området i Solna, norr om Stockholm. De ska rymma både en växande personalstyrka och en större maskinpark. Tidigare satt företaget i lokaler i centrala Stockholm, men de började bli trånga och var inte helt optimala för verksamheten. Flytten innebär en nästan dubbelt så stor lokalyta som tidigare.

– Vi påbörjade en tillväxtresa innan årsskiftet, både när det gäller personal och vår produktportfölj. Vi hade egentligen inte tänkt flytta än, men så dök den här lokalen upp och den kändes helt rätt. Nu har vi lokaler att växa i och kan optimera hela vår verksamhet, säger Lotta Lindblad.

Räknar med nyanställningar

Förra året anställdes två personer på 3DVerkstan och företaget har nu totalt ett tjugotal anställda. Under 2021 är förhoppningen att kunna nyanställa ytterligare fyra-fem personer.

3DVerkstan är återförsäljare av varumärken som Markforged, Formlabs, Ultimaker, MiniFactory, Shining 3D och Autodesk. Under den virtuella touren kommer personalen att visa upp maskinerna som finns i deras showroom och printade detaljer från de olika skrivarna, inte minst från den senaste produktlanseringen, Formlabs Fuse 1.

Livedemo via Zoom

Rundvisningen kommer att ske live via Zoom och den beräknas ta cirka 40 minuter. Efteråt ges det möjlighet att ställa frågor. Alla som är nyfikna på 3D Verkstan och additiv tillverkning kan anmäla sig till eventet via den här länken.

– Förhoppningen är att besökarna ska bli inspirerade av både produkterna och av oss och vilja veta mer om hur vi kan hjälpa dem med 3d-lösningar, oavsett om det handlar om utbildning, hjälp med utskrift eller till att investera i ett helt system, säger Lotta Lindblad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


3D-skanning avslöjar krigsbrott

3D-skanningföretaget Artec 3D har inlett ett samarbete med avdelningen för mänskliga rättigheter vid den nationella polisen i Ukraina. Detta för att dokumentera krigsförbrytelser i landet. Samarbetet presenterades i samband med en presskonferens i Luxembourg, där Artec 3D har sin hemvist. Genom 3D-skanning kan polisen samla in bevis för krigsförbrytelser, brott mot mänskligheten och folkmord som […]

Publicerat av: 

Nedslag under AM Summit

Heldagskonferensen AM Summit i Köpenhamn den 7 september samlade framför allt den danska AM-branschen, men även nordiska och internationella besökare. 3dp.se kikade in i montrarna hos några av de svenska utställarna för att höra vad besökarna var mest nyfikna på. 

Publicerat av: