Kundcase visar möjligheter med mjukvara

Daniel Börjesson med Lisa Hillands pall. Foto: Anja Degerholm

Autodesk gästar Elmia Subcontractor för att visa möjligheterna med olika industrilösningar, så som Fusion 360, Autodesk Inventor och övriga lösningar riktade mot design och tillverkning. Inte minst genom att visa intressanta kundcase.

Det amerikanska företaget Autodesk står bakom flera stora program inom 3D-CAD/CAM-modellering, som bland annat används inom additiv tillverkning.

– Vi har en bred portfölj för tillverkningsindustrin och vi vill visa vad man kan göra med produkterna, säger Daniel Börjesson, Product Manager hos distributören Future Group.

Konkreta exempel

Daniel Börjesson säger att det har varit ett stort intresse för företagets produkter och visar några konkreta exempel på hur de kan användas i praktiken. Som en sittpall utformad i trä med annorlunda former, designad av Lisa Hilland med hjälp av programmet Fusion 350. Eller en regel i papp för byggindustrin som synts i Svt:s program “Draknästet”. Och inte minst, veterinären Alexander Then som använder additiv tillverkning i förebyggande syfte inför operationer, något som 3dp.se skrivit om tidigare.

 

Operationsguider som tagits fram av veterinären Alexander Then.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Freemelt siktar mot toppen

På bara ett år har personalstyrkan på svenska Freemelt fördubblats. Omsättningen har också skjutit i höjden på kort tid. I höstas började Daniel Gidlund som ny vd på företaget och en första viktig uppgift blir att undvika växtvärk – parallellt med fortsatt höga tillväxtambitioner.

Publicerat av: