Massivit lanserar ny jätte

3d-skrivartillverkaren av storformatsskrivare Massivit lanserar en ny skrivare. Massivit 1800 Pro är en uppgraderad version av deras tidigare Massivit 1800.

Skyltfönster-massivit-1500

Massivits storformatsskrivare används bland annat till butiksinredning.

Den nya 3d-skrivaren, Massivit 1800 Pro, blir en del av företagets Massivit 1800 portfölj. Bland de nya funktionerna återfinns bland annat en ny programvara, Smart pro software, som ska göra att användaren kan ändra utskriftsinställningar för objektets upplösning och lagertjocklek under tiden det skrivs ut. Den nya 3d-skrivaren kommer även med en inställning för snabbare utskrift som enligt företaget optimerar användandet av material och tid. Detta möjliggör en mer kostnadseffektiv produktion, menar Massivit.

Användaren kommer kunna styra maskinen från en surfplatta. Via denna kommer det även finnas möjlighet att komma i direktkontakt med Massivits support team, skriver företaget i ett pressmeddelande.

– De helt nya funktionerna Mega quality, Variable resolution och Remote monitoring, erbjuder en mer kostnadseffektiv och pålitlig produktion, säger Amir Veresh, vice vd för Massivits marknads- och affärsutveckling.

3d-skrivaren kommer att visas upp under Fespa Global Print Expo i München den 14-17 maj.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.